Nyår

Slut på året 2009 om bara 9 timmar, lite läskigt. Man vet aldrig vad som händer när ett nytt år börjar. Blir det en cool början på något eller en lång fortsättning på året dessförinnan? De tär bara att vänta och se, klockan 12 smäller det ju bokstavligt talat!

Mitt nyårsfirande kommer bestå av :
* Åka in till stan och kolla på de stora fyrverkeriet klockan 5
* Hem, äta trerätters middag. Tror oxfilé står på huvud menyn och har hittat massa exotiska frukter i köket så antar de blir någon sådan efterrätt
* Till Malin och fira :)

Blev en trevlig middag hos Linda igår, kyckling, pommes och bearneise sås.

XoXo

Gott nytt år ! Och tack för detta året 2009, välkomnar gör vi år 2010.

Vilken dag

Eller vilka dagar rättare sgat, vart riktigt stressiga.. Efter jobbet igår blev det att rusa hem och sedan springa ner till terminalen för att ta bussen till partille och sedan hanlda, träna, åka buss till Kungsbacka ( Emelie,s om vi sov hos bor där ) tog ca 3 timmar!! fast vi fick vänta på den andra bussen i 40 min dock:(

När vi äntligen kom fram lagade vi tacos och åt , sedan blev det efterrätt och därefter mys is offan, Kollade lite dansfilmer och steg sedan en riktig film. The Hangover hette den, var väl helt okej. Blev väckt imorse och klockan 9 stod min farbror utanför Emelies hus då åkte jag, Anna och Sabina till Mölnlycke. Jag & Anna skulle ju jobba,  blev länge idag men mycket pengar =)

Nu ska jag duscha och sedan till Linda i landvetter på middag, mys !:)

XoXo

Cykel

Det blev spinningcykeln, nu är mina ben skakiga som spaghetti. Ska hoppa in i duschen och sedan slänga i mig lite mat..

Ska jobba på betong design lite nu under jullovet, börjar ikväll klockan 6.

VinkVink

Godmorgon

Good Morning everybody!
Precis fått framdukad hotellfrukost här hemma. Det är så himla mysigt, allt smakar så mycket godare då!:)

Har förresten inte berättat att jag har fått en ny släkting! En liten pojke kom på julaftons kvällen uppe i Umeå! Stort grattis till Pernilla som är sötnosens mamma och hela familjen:)

Funderar på om jag ska ta en sväng på spinningcykeln idag, eller gå ner till gymmet. Ut och springa verkar ju itne vara något alternativ, folk som har gått förbi utanför har käppar med sig för att inte halka. Villin och köpa en fin tröja jag hittade på MQ går också, men det kanske kan vänta tills imorgon om jag åker in med Anna en sväng innan matchen:)

XoXo ha en trevlig dag

Staden

Idag var det att stälal klockan som gällde! Klockan 10 var det dag att gå upp och duscha. Tog bussen in till tan med Sandis och Linda för shopping på mellandagsredan.
Hittade en mysig svart kofta med stor krage och en rosa sidenklänning!

Träffade Kevin & David inne i stan med, hamnade på samma buss som dem hem också, mysmys. Och eftersom de var så lång kö in till bussen så fick jag och Linda hoppa på i mittingången, weii!

Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa Malin och på måndag är det den efterlängtade hockeymatchen på Ullevi:) Innan den ska jag och LillAnna in till stan och shoppa nyårsklänningar, kanske behöver ett par snygga pumps till också.

Ikväll var det lite julbord här hemma (igen), sedan kom Linda,Anna och Malin W hit. Simpsons marathon och provade det nya tjejspelet jag fick i julklapp. Snackade lite och åt popcorn med julmust. Nu åkte de precis och jag tänkte sätta mig och socialisera med mina gäster.

XoXo


Julklappar

Vad fick alla i julklapp ? :)

Jag fick bl.a.
* Symaskin
* Gosiga varma kläder
* Handkräm
* Presentkort på massage & behandlingar
* Pengar
* BH
* Tofflor

Blev supernöjd!
Kusinerna var här och lite senare kom även David, av honom fick jag en sån skön grej man har och kliar sig i håret med och två nyckelringar med Hanna och David ingraverat på en pojke som pussar flickan i pannan. Super sött! Åt julmat, kollade kalleanka, risalamalta och öppnade julklapparna, tomten kom också såklart ;)

Sov länge idag, sedan kollade jag Ice Age 3 filmen som jag också fick igår, åt frukost och låg länge och myste i sängen till 20 i 3.

XoXo

God Jul



God Jul allihopa!! <3 Här är mina söta kusiner på julafton för ett par år sedan :)

Dan före dopparedan

En dag kvar till julafton! Exciting !:D

Dagen har bestått av shopping med mamma i stan, köpte de sista julklapparna och varsin tunika inför Julafton. Kollade även på ett par nya dansskor, behöver ett par med mindre glid till discon. Vi står ofta väldigt brett isär och då gäller det att man har skor som håller emot, så benen inte glider isär. Man sträcker sig jättelätt då tyvärr. Men lätt är det inte, jag måste ha upphöjning för hålfoten, annars är det väldigt enkelt att man åkar ut för benhinneinflammation.. Väldigt vanligt bland oss dansare :/ Och helst ska man kunna böja fötterna, alltså bör sulan vara i två delar, en för tå och en för häl. Som sagt inte jätte lätta att hitta dom perfekta!

Slått in julklappar i massor, måste säga att jag blev riktigt nöjd med min julklapp till min kusin;) Här hemma har det julpyntats, i mitt rum har jag en minijulgran av plast och glitterjelager! Spelar julskivor för fullt. Julstämning på hög nivå:)

Ikväll ska granen pyntas och vi ska äta tacos.. Måste ju äta något gott innan det är das för julmat i sisådär 2 veckor i sträck? haha

Precis klivit ur duschen, back to buisness!

XoXo

Nails



Mina naglar förresten, denna bilden är från i somras dock. Men samma modell denna gången !

Vinterdag

Fick ett sms igår av Louise, som frågade om jag var sugen på att ha en riktig vinterdag med henne.. Visst tänkte jag och vi bestämde oss för att ta en tur med skridskorna på heden (idag). Var med Anna och Diana igår, och Anna blev sugen på att hänga på. Så imorse klockan 1 tog vi bussen till stan med skridskor i våra väskor. Men efter att vi hade gått runt halva stan fölr att hitta en bankomat där man kunde ta ut hundralappar och inte bara 500-lappar så var vi redigt trötta.. Blev julshopping istället ;)

Sedan tog vi vagnen till Liseberg, jag hade mitt inträdeskort hemma så gick in på annas mammas hedersgäst kort:) Åkte upp och hälsade på Frida, hennes mamma har ett stånd där hon säljer sina betngprylar ( former.nu ) och Frida var där och hjälpte till.

Vi 4 gick runt ett tag där, köpte en baota kanelbulle och Louise köpte varmchoklad med grädde. Provsmakade massa olika saker och kikade på saker. Sedan var Fridas "rast" slut så jag Anna och Louise tog bussen hem igen. Här hemma bjöds det på Thaimat och självklart fick anna vara medf och äta, tradition ju, haha.

Innan imorse kom Sandis förbi och hämtade sin plnånbok och sina hörlurar som hon glömt i min väska när vi var på Heden häromdagen, hon hade haft skolavslutning och jag kom ut i nattlinne.. oops.

Imorgon sista julhandlingnen med mamma sedan julpynt osv. och min David kommer hem från Gran Canaria och jag antar att han är riktigt sönder brun nu..

XoXo


Fix

Helt underbar jullovsmorgon, åt frukost kikade lite One Three Hill tog en låång dusch, rakade benen och la en ansiktsmask. Nu ska jag snart åka och få Akryl av makeupartisten: Diana. Ska bli grymt härligt. Ska be pappa köpa en Ben and Jerry's glass också, nämnligen Jacuzzi kväll idag hos Diana med Anna S.

Måste rusa.
XoXO

Lov

Jullovet är här likaså snön! :) Helt underbart, livet leker.

Idag vankas det skridskor på heden med : Sara, Anna, Linda, Sandis, Axel, Emil, Lillen , Utberg, Sarah?  Ska bli riktigt mysigt och kallt antagligen!

Igår var det tjejmiddag hos Sabina-Sabbe med BlackStripes och innan dess hade vi träning. Övar nu in vår nya koreografi som vi gjorde med Martins i onsdags på privatlektionen, känns bra!
Vid 9 kom mamma och pappa och hämtade mig, hämtade upp Linda och körde oss upp till Sara Bergdahl där vi var med Anna satt uppe till 3-4 någongång, levde på sockerkickar och grät av skratt. Underbart! Självklart somnade vi till Sex and the City.

I fredags gick jag och Diana hem tillsammans efter julavslutningen i Wallenstam, gjorde "klimpfjällschoklad" och julmyste lite. Sedan hem till Frida Steffensen där jag Anna Sköld och Maln bakade lussekatter. Jag och Anna sov sedan hos Frida efter en god middag med tacos hemma.

Imorgon är det akryl som gäller igen:) Like! Sedan jacuzzi kväll eventuellt med Diana och Anna S :) <3

XoXO från ett vintrigt sverige.

Tisdag

Del 2 i mattenationella prov är över !:) alltså inget mera nu innan jullovet, förutom en so läxa på någon sida i boken. Sköönt !

Nu ska ja & pappa fira med att laga pastasallad, ska äver prova med en slags ost. Vi kallar den "gummiost", tror den heter något i stil med hallumiost, den har vi i istället för fetaost. Prova de :)

XoXo


Söndag



Jag & M1 från igår :) <3

Idag blev det kalas hos Silas & Sigrid i Lerum ( mina kusinbarn ) Super trevligt att få träffa dom lite också:) Grattis till er <3

Lördagen

Träning med Black stripes, körde hård magstyrka och kan ju tala om att det känns i magen idag, men sånt är livet när man måste dansa i våra dräkter ! ! Amandas mamma körde oss dit, och Annas papap hämtade oss. Precis när jag blev avsläppt vid min garageuppfart så skulel vi väg och handla för kvällen.. När vi var hemma från det så duschade jag och började ordna upp i mit hem, fixa musikanläggningen och dukning m.m.

Sedan kom lite släktingar och hjälpte till med marshaller och sånt ;)

Tjejerna kom runt 6, åt pizza och hade as mys ! Fick massa fina presenter med ! :
* Navelpiercing + kinderägg av Malin och Anna
* Korsett + trosor av Sara och Anna
* Ring av Linda och Malin
* Trosa + ansiktsmsker av Emelie
* Ansiktsmask på burk av Sandis

NI är toppen tjejer!! <3

Fredagen

Pappa var på jobbgrejs på Gothia och jag + mamma åt lax till middag. Sedan ringde Pernilla och sa att hon var klar på Liseberg och sa att hon smsa när hon va nära mig, men de kom aldrig något sms. Men efter ett tag så plingade det på dörren och där stod hon, vacker som alltid :) Hennes sms gick tydligen inte fram så vi hade smsat hela dagen utan att få svar ifrån varandra ! xD
VI kikade på datorn efter någon bra film, och bestämde oss för Paranomal Activity, den sägs ju vara grymt läskig... Tog bussen till stan, gick till bergakungen och hämtade våra reserverade biljetter och sedan traskade vi ut i kyolan igen och gick på café och pratade massa innan vi skulle gå tillbaka till bion. Blev hallonpaj med vaniljsås ofc, tradition när man är med Pernilla. Hon åt en as fräsh räkmacka! Kollade lite stövlar i VeckoRevyn eller vilken tidning det nu var ? Sedan vidare mot bion och köpa sourcream snacks, sprit och skumtomtar. Eller köpta och köpte , Pernilla bjöd på allting den kvällen.  Firade nämligen min födelsedag, det var hennes present till mig. Tusen tack för en grym kväll! Avslutades med att sitta på McDonalds oh vänta på att hennes pappa skulle komma och hämta oss :)

<33


Blooggg!

Nu är det helg igen, veckan har varit ganska tröttsam faktiskt. Hänt många skoj saker men  ändå ;) ska bli skönt med jullov snart! bara en vecka kvar.  Igår var vi ju på bio, New Moon , den var väl helt okej men inte super extrem om ni frågar mig.. Och är det bara jag som inte avgudar Edward? :S Ser inte riktigt vad som alla tycker är så snyggt med den killen alltså.

Jag och Diana var på Liseberg innan, vi köpte några slags våfflor med chokladsås, knäckäpple med cocos, eller coscos som jag kallade det, och glögg med russin, så hade vi tagit med oss godis,chips och dricka från movie master så vi blev riktigt runda och goa igår kväll;) men mysigt hade vi allt!! Och so är vi nu klara med våran nyhetsredovisning mycket skönt, klar med natinella prov del 1 i matte A och har del 2 på tisdag.. Julavslutningen är på fredag, efterlängtad. Sedan är 1/6 av min gymnasietid klar! :)

Kom nyss hem från stan , behövde inte vara kvar i skolan den sista lektionen, så jag Diana , Tim och Emanuel drog till Espressohouse och fikade och köpte lackleggins till Diana ;P

Ikäll, bio med Pernilla och kanske hinna svänga förbi Malin en sväng innan också..

Imorgon kommer tjejerna hit och firar mig :)<3

Ny vecka

Nya krafter? Jo då ! Helgen har bestått av att hjälpa David m. familj att flytta till Nysäter, vara med Sara, Vara på Liseberg och dansa en massa såklart! Gick super :)

Idag hade vi buffertdag, behöver bara gå på 2 lektioner och man får välja vilken man vill.. Jag & Diana gick på matte & so ( vi har nyhet på torsdag), så vi började 20 i 10 slutade 10 över 1 helt okej! Sedan var vi hos Diana och gjorde klart vårat arbete om Klimatmötet i Köpenhamn, vi ordnade massa på lektionen men nej då försvinner ju allt ! :) As bra verkligen!! Not... Men vi ordnade upp det iallafall, fixade stödord och kort osv..

Planerade inför torsdagen med, efter skolan tänkte vi åka in till Jul på Liseber sedan ska vi på New Moon med tjejerna i klassen och sedan hem till någon av oss och götta oss ;D På fredag i skolan skulle vi kolla på Luciatåg på morgonen så lär nog vara rätt slappt på mogenen förhoppningsvis :)

Ett år äldre

ojoj! Här har man inte skrivit på ett par dagar :| Inte hunnit sätta mig vid datorn så mycket.. Men jag har fyllt år och min födelsedag var helt underbar! Mamma & pappa & Maj kom in till mig O Kicki och sjöng på morgonen, fick presneter och mumma. Fick håret slingat ljusblondt av syster innan hon åkte hem. Sedan blev det shopping och fotografering. Dagen avslutades med en mysig middag med lite släktingar och sedan kom David och vi åt hallonpaj och jag ägde han i Chicago & YAZY! Hittade en massa roliga tärningar här hemma, dom farshinerde mig verkligen när jag var liten, runda och pyttesmå coola färger osv ;)

På lördagen var det släkt kalas! :)
 Träningarna håller på för fullt nu in i det sista, dansuppvisning på söndag i Lisebergshallen så lär bli att gå runt och strosa på " Jul på Liseberg" med. De nästa tävlingarna är inte förrens i januari eller om det var 2 i februari? Nu börjar det kletas med brun utan sol! Sedan kalas hos la Lundqvist familla i Göteborg. Imorgon en efterlängtad dag med Sara !

Visste ni att man inte behöver gasa i en bil utan räcker att ma trycker in en knapp så går den automatiskt? Dags att börja övningssköra nu ju, och det verkar ju inte vara så svårt då ;)

XoXO

RSS 2.0