Fjälls

Imorgon bär det av till landet för att på torsdag i gryningen åka upp till fjällen, med mamma, pappa och Per. Blir borta över lovet, kommer hem till nästa helg antar jag eller så blir det att vi stannar på landet. :)

Nu är matteprovet avklarat och imorgon är det dags för engelskaprov.

Har blivit ltie små förkyld med, med det bröt ut i lördagskväll så får hoppas det försvinner nu så fort som möjligt för det är så jobbigt att åka bil länge när man är förkyld, jag får ont i öronen. Lock som är väldigt obehagligt.

Frölunda förlorade sin 7/7 match mot Linköping idag med, så inget sm slutspel detta året :(

Nu ska ja på skidsemeter! :D

XoXo

Te

Te eller the eller thé , ja det finns en del olika stavningar på det där varma vattnet med smak. SJälv föredrar jag att kalla det te, T och E varför lägga till massa konstiga ändelser och andra bokstäver ? Ikväll blev det apelsin/mandarin smak, och imorse till frukost blev det jordgubbar med keso och hallon/blåbär te, mums! TE är underskattat, okej kanske inte i england. Men här i Sverige, det har blivit värsta kaffe landet. Okej kanske inte som USA.. vi ligger väl mitt emellan ;P Haft en skön helt och idag fyller Johan år, grattis till honom:) Min vän Malin och hennes kille gjorde slut också, mycket sorgligare. Usch. ska stötta henne till tusen nu!

På torsdag blir det dansuppvisning på en skola i göteborg, Hvitfeldka heter den. Dom har en mässa där med modevisningar blandannat och bad oss titta förbi och bjuda på lite dans show. Just the way I like it ! :) Så kommer nog få missa ett par lektioner i skolan den dagen, skönt torsdagarna är de längsta me flest lektioner. DOck har jag matteprovet innan de andra har det iomed att jag ska resa bort lite innan påsklovet till fjällen, och har över ett kapitel kvar att göra. Så har en del att göra, samt en so rapport på 6sidor ska in efter påsklovet och man har väl ingen lust att jobba under lovet? haha NO WAY! lov är lov då ska man få ta det lugnt och göra det man gillar med de man gillar:) och vi ska skriva en novell i svenskan, eller en novellanalys om man hellre ville det. jag valde novell känns lite roligare att få skriva om de man själv vill än att följa ett strikt schema och analysera en annans novell.
 
Åh det här apelsin tet var verkligen uppfriskande och gott :) Så super när det inte innehåller något socker eller fett eller andra onyttiga saker, bara från frukterna då,men så petig kan man ju inte vara! De kan ju inte ens räknas:O

Idag var jag och födelsedagsbarnet Johan i stan , han köpte en ny mobil för födelsedagspengarna en touch of course ;) sedan fikade och så fick han presenten från min familj:) Och har även umgåtts med Linda , Sarah , Anna , Frida K, Alex Ö , ALex S , Ellen , Felicia, Viktoria Wallenstam, blev tv och tjejsnacks kväll hemma hos linda , och igår gjorde vi kladdkaka och dansade och roade oss jag och hon:)
Idag har jag även övningskört för första gången, men blev mest starta, lära sig reglaget, backa och köra framåt. Samt lära mig var växlarna sitter. men kul var det och nervöst så klart inte varje dag man styr över 100000 kronor!

XoXo

XoXo

Resa

Nu är det bokat och anmälningsavgiften är betald! I Juni efter skolavslutningen åker jag och Maj till Turkiet ! Wiho
Ska bli helt fantastiskt, först skolavslutning sedan en dag att fira med vännerna och sedan reser jag iväg och solar och badar och njuter och kommer förhoppningsvis hem brun!

Snart påsklov också, då bär det av till fjällen för att åka skidor ;) sviisch

Dansuppvisning och SM nu innan somamren med så myckert skoj att se fram emot. Vill även fixa mina naglar igen, akryl men fransk maikyr, funderar på att smycka dem ellet något finger med diamant men får se om det kan ju bli lite för mycket också. Var i stan igår med mamma och köpte present till pappa, en rosa/grå tröja! Hur snyggt är inte rosa på killar? Ljust då. Hittade även en fin sidenklänning med tyll i baby rosa, metallblå och rosa/orange som man ser jätte brun ut i när man är brun. Och en väska på åhlens som ser ut som en riktigt märkesväska i Sex anf the City, loove it! Fanns även ett bar rosa högklackade skor på bianco, rosarosarosa, låter inte det som en bra outfit till skolavslutningen?

Inte många månader kvar nu ju! :D

XoXo

Ledig

2 dagar ledighet i rad nu, otroligt skönt. Sova till 12, promenad och sola med Malin, engelska plugg ( och annat ), a dagarna flyter på. Engelska grammatikprov imorgon, sedan är det biologiprov, fysikprov, franskaprov och matte prov som gäller. Det är körigt det här!

Nu sitter jag och kollar scrubs har precis kommit hem. Imorgon blir det BlackStripes träning i Partille, lär bli en del snack också då en medlem i vår grupp inte har så mycket tid att träna med oss:/ Emelie, så efter SM ska vi nog ta in 2 nya medlemmar. Men det är ett tag kvar till dess så nu ska vi försöka ha riktigt kul på dansen istället!

XoXo

RSS 2.0