Söndag

helgen börjar lida mot sitt slut :/
Men den har varit toppen !! Gårdagen slutade ( eller började ) med att vi var hemma hos Sara ett gäng och umgicks! Singstar och något kul kortspel ( Bibeln ) påminner om sanning & konsekvens, lite go musik och härliga människor! Tack för en bra kväll.

Sedan följde jag och D med Hp en bit, vilket betyder att vi gick en väääldigt lång omväg det började dessutom regna. Men vi var väldigt snälla, eloge till oss!

Kom precis ner ifrån soffan, satt och gjorde lite franska, har prov i veckan:/ Upptäckte också att våra nya filmkanaler sänder Sex And The City, YEY! Mamma & Pappa har åkt iväg till FrölundaTorg för att köpa massa saker, bad dem att köpa en ny Gossip Girl bok, på engelska ofc :) Nej jag köper inte detta frivilligt, men vi ska läsa en engelska bok i skolan och sedan ha presentation om den..

Sedan får vi se vad planerna bli för idag, Fyller år om EXAKT en vecka !:D:D So exciting! (A)
Sov till klockan halv 1 idag, så är rätt seg nu. Tänkte åka och kika på Malins cheer-uppvisning. Men den började klockan 2 och jag har inte fått på mig kläder ännu, oops! Måste åka in till stan och köpa en klänning i veckan med och planera helgerna framöver. Hoppas att Malin tar sig tid och följer med ;) Kan vi passa på att få våra Caffe Mocca och Kaffelatte-vanilj som vi har tjötat så om..

XoXO

Helg

Fredagen var riktigt härlig :D Mamma fixade pannkakor till mig när jag kom hem från skolan;) Som dessutm bara bestod av 2 lektioner , inkl. sovmorgon! När magen var mätt så träffade jag Malin, hennes kusin kom och lånade lite kläder sedan gick vi och köpte varsin latte och gick till Wallenstam. Pixbo-Partille ;) Vid 9 åkte jag och Pernilla in till stan, satt och fikade och pratade en massa!! Inte setts på så himla länge så fanns ett hav av saker att diskutera :P Vi tog bussen hem runt 11, sedan blev det Sex and The City-boxen och sängen!

I förmiddags hade vi Black Stripes träning som vangligt på lördagarna! Sedan åkte jag till Allum och letade klänning och stövlar, vill ha några bra som inte läcker in! Men vill inte ha HUNTERS stövlarna då alla redan har sånna:/ Och klänning behövs tills nästa helg då jag fyller år ! Hoppas att Kicki kan pallra sig ner på fredag och fixa mitt hår, måste slinga det! Skulle behöva ordna in lugg med men får kika med min frisör om hon har någon tid :)

Nu har jag precis duschat och ska äta om någon timma. Kyckling och pommfritt! ( hatar att stava det ordet ordentligt )

Anyway, nu ska jag måla klart mina naglar hoppas det blir sista gången innan akrylen :D

Ikväll ska jag träffa Anna och Sara, och ev lite trevliga pöjks =)

XoXo

Tisdag

Tisdag är alla sega dagar i skolan är avklarade ! Imorgon har vi inte ens vanlig skola utan projektdag, våra plancher sitter uppsatta och så ska vi spela ett par låtar i våra musikgrupper. Ganska van vid det då vi spelade super mycket musik på högstadiet. Projektet handlar om miljön och hållbarutveckling, vi börjar halv 9 imorgon iställer för 5 i 10 ( ! ) aja, gissar att vi slutar rätt tidigt iofs. Någon slut diskussion klockan 1. VÅr grupp har arbetat med sopor om ni undrar..

Idag har jag lånat hem Malins kemibok för min försvann ( ? ). Ligger inte i skåper och tog inte med den hem och läraren hade inte sett den i kemisalen heller så hum. Någon som snott mitt kemiblock med alla antackningar ifrån Kemi A kursen ? :@

Imorgon kanske jag och Twini ska på bio , Saw 6 var det tänk. Personligen tycker jag att de filmerna bara blir sämre och sämre, de har liksom tappat sin story nu! Någon som sett den som vet om den är värd att gå på? Om inte annat blir det väl en mysig stund med Twin iallafall sådär på en onsdags kväll:)

Syster ringde och störde mig på matte lektionen med , haha hoppas du hittar mig gumman <3 :D


Helg

Igår efter skolan tog jag med mig Sara in till stan där vi träffade David & Andreas. Vi bowlade ;) Gick grymt bra första serien :) Sedan åke vi 2:an in till stan och satte oss på Paprika och åt lite. Sen kika vi tjejer kläder medans killarna åkte tillbaka till Partille. Jag & Sara tog en sväng till Frank's och köpte caffemocca och pratade lite innan vi tog bussen hem.

Hemma hade mamma ordnat tacos och mys. Pappa var ute med jobbet nämligen och syster hos sin pöjk antagligen ;P

I förmiddags var det träning med Black Stripes och nu ska jag leta efter kläädeeer!!!!

XoXO

Torsdag

Simtestet avklarat!
Nu kollar jag one tree hill och äter bullar.. Det enda jag får i mig är bullar och te..
Träning klockan 6 i frölunda, får väl känna efter hur allt känns i kroppen, lär antagligen inte bli så mycet syrka och kondition för mig idag..

svininfluensan?

Jag är sjuk, inte överdrivet men ändå! Typ 1/3 av vår klass är sjuk... tänk om alla har fått svininfluensan?! Vi ska ju få vaccin men det lär ju vara för sent nu!! Bra att dom inte ger ut det förrens man redan har fått den äckliga influensan?....

Var i skolan ändå.. Så grymt mycket man missar nu för tiden om man är sjuk så jag kämpar på.. och imorgon har vi simtest. 1000 m och sedan livräddning, min kropp verkligen längtar efter det !

Gladare saker!! :D
2,5 år idag med min underbaring <3
& jag ska på maskerad i helgen.. Vad ska man klä ut sig till?! Hjäälp !

Farsdag

Yes ! Fars-dag idag :) Har firat hos farmor och farfar med lite släktingar, fikat osv. Pappsen fick drinkglas och farfar fick en kalender. Kikade hockeyn lite också men det var ju sådär halvkul..6-0 Till Finland när jag slutade att kolla..

Igår var jag i stan med Malin, köpte brun utan sol. Så det är att vara dansare ;) Efter det mysig middag hemma och ut o röjja med LillAnna :D

Fredag !

i Torsdags var det änna en stressig dag.. upp i gryniingen till skolan ,ganska lång och seg dag.. därefter hem slänga i sig lite mat och åka till dansen och efter  det bilen hem till huset och duscha äta mat och upp till D. inte mycket vila här inte . :P

Idag har det varit lugnare däremot. Åkte med pappa hem imorse, sedan gick jag o Diana till skolan bara 2 lektioner idag as gött. och en inkluderade en engelska uppsats..:O men jag skrev fort så jag fick gå tidigt ;) Hem och göra klart lite grejjor och kollade på tecknade barnprogram :D Sedan gick jag och mötte lillAnna och åkte in  till stan och fikade ! Frank's ofc, mycket mysigt.

Nu ska jag äta middag och så kommer en tjej hit och sedan ska vi nog kika film. Soft kväll som sagt..

BlackStripes träning imorgon halv 12 . woho, och  jag har grym träningvärk efter igår.. Hade massa ben styrka så kan knapp böja mig idag, härligt va ;)
XoXo


Onsdag

Har precis skrivit färdigt en labbrapport och skrivit in den på datorn, hur komplicerat som helst med alla dessa nedsänka siffror :S H2O blablabla
tur att det finns MSN så man kan sitta och diskutera sina problem där med alla smarta människor i klassen :P
Imorgon blir det hårdträning. först FYS-test därefter träning i Frölunda. Blir att ta bussen imorgon, hatar det. Tar så lång tid och man blir bara stressad.. Inget vidare mysigt att hoppa på spårvagnen sedan heller. Borde vara lite trevligare tycker jag, glada färger och musik på!

Nu ska jag snart äta mat och sedan gå och ut och promenixa med Malin, Frida och Anna. As skoj ska det blir & Kallt!!! Vi hinner inte ses så ofta alla fyra längre, då vi går i olika skolor och har mycket att göra på fritiden. T.ex. jag & Frida har ju dans 24/7 och Malin är ju mrs. Cheerleader! Anna har ju också dans kom jag på !;) Så vi får verkligen ta vara på tiden då vi kan ses, även då det bara blir en promenad på en onsdags kväll. Men det funkar det också:)

Nu ringde det ;) XoXo <3

Måndag


Gammal bild från gamla skolan, men ibland önskar man verkligen att man kan få göra så här med alla sina papper... Tillbaka till skolan idag ju, efter höstlovet. Ingen höjdare, men har haft väldigt mycket grupparbets lektioner idag. Och min grupp ligger väl hyfsat bra till så vi kan ta de ganska så chill :P Mycket att hålla i huvudet nu..

Nu ska jag trax dra på mig ett par träningsbyxor, byta om till sportbh och en varm tröja, Parträning nämnligen. Fryser så otroligt mycket idag så måste ha tjocktröja på mig, åtminstone på uppvärmningen för därefter vet jag att jag kommer bli grymt varm.. Måste bestämma vilka skor jag ska ta med. hum.. ett par är as bra då man kan böja och jobba med fötterna väldigt bra, men de har inte så bra grepp på sulan. Så man kan inte hoppa så högt, då man inte kan ta så mycket sats ifrån benen.. Men de andra skorna med bra gummisula är inte så böjliga... Får gå på magkänslan! haha

Spa helg

Vart på Spa över helgen, hur soft som helst! Åkte ganska tidigt i Fredags och kom fram runt fyra-tiden någongång. Blev att fixa ordning i rummen och sådär, ( hyrde ett eget litet hus istället för att bo inne på själva hotellet). Därefter så gjorde vi oss i ordning ch gick på en mysig promenad längs klipporna. Sedan åt vi kräftor och hade det trevligt! Vid 10 tiden var det ett band som spelade på hotellet så då gick vi ner dit och spelade BlackJack. Jag var riktigt duktig måste jag säga ;) haha. Folk dansade & drack drinkar, underbar stämning!

På lördagen var det hotellfrukost som gällde, klockan nio var vi där nere ungefär. EN mycket lyckad sådan, underbart gott och färskt bröd, tusen olika sorters flingor och en massa massa mer! Rena himmelriket! Jag behöver inte äta något annat på dagen om jag får en sådan dunderfrukost varje dag !;) Synd bara att de är så tidigt så man knappt hinner bli hungrig innan man ska äta bara...

Efter baotafrukosten blev det långpromenad på stranden. Kallt, men skönt att få röra lite på sig efter att ha proppat i sig så mycket till frukost.. Hade ju trots allt min tjocka FjällRäven jacka på mig, så jag klarade mig rätt bra faktiskt:)
Promenaden tog ett par timmar, så efter den gick vi till en affär där med grymt mycket kläder i! Jag hittade världens tuffaste HH jacka. En vit/guldig dunjacka, slutar på rumpan och hur mjuk som helst inuti! för 5000:-

På kvällen buffé och party på hotellt =D

Så fick vi massage, spabehandlingar och bada bubbelpool när vi ville! Hur underbart som helst. Tack för en toppen helg ! <3


RSS 2.0