Lördag 5 / 9

Igår blev det tjejkväll med Anna, Malin & Linda. Vi utsatte oss för discobowling, vi fick ett ryck! Men det var grymt trevligt, och blir inte sämre av att jag vann heller! Sedan bjöd jag med mig Malin & Anna hem för B&J, cola och Sex and The city. Med massa girlygirly talk! Linda skulle hem till Landvetter så vi fick vinka av henne vid bussen.

Idag då
Kräftskiva på G som sagt, så har fortsatt att städa undan i huset. Rensat bort 1/2 konsumpåse med smink! Är stolt över mig själv, dock ser man inte så mycket skillnad i lådorna:/
Men men, skönt att få undan lite ändå. Nu har jag bara det svåraste kvar, japp garderoben! Vad ska man slänga , vad ska man behålla?
Nej bara att sätta igång, vet hur skönt det kommer vara sedan när jag får fylla på den med massa nytt & fräscht igen. Hösttider på gång nu ju, så lika bra. Eller hur ?

Har vart och köpt min miniräknare idag också, 1400 :- T84:an blev det. Det är ett måste för oss i skolan, härligt! Nu gäller det bara att förstå sig på hur minidatorn! fungerar med, lär ju inte bli det lättaste men är väl tvungen till..

XX/H

Grekland



Måste hitta någon fin bild att sätta in i loggboken, som man kan titta på när timmarna blir alltför tråkiga.
Något förslag ?



Här är en bild från Grekland i somras, åh vad man längtar tillbaka nu när vädret är som värst i Sverige :(

Fredag 4/9

Studiedag idag !
 Fruktansvärt skönt, på en fredag också =) Blir långhelg för mig!  Tänkte träffa lilla Anna om ett tag, om hennes pojke låter mig , och det är han tvungen till :) ska nog träffa lite andra goa flickor också och hitta på något skoj tillsammans.

Annars går jag mest runt och fixar ordning i huset eftersom det kommer folk hit imorgon, det är kräftskiva på G. Med sysslingen Johan m.fl.

DANS:Emelie ifrån våran dansgrupp- Black Stripes smsade precis och berättade att vi har skaffat en manager och ska ha våran första privat lektion nu på onsdag. Det kommer bli helt toppn, tävlar nu om ca 3 veckor så ska finslipa lite på koreografin tillsammans med Lotta:)

Back To Buisness! 
 
XX/H

Torsdag 3/9

Snart dags att packa sakerna och bege sig upp till Sara. Ska bara vänta på att mamma & pappa kommer hem med allt smaskigt =D
 Siri ska också vara med ikväll , riktigt mysigt :)
Dags för film, mys och massa snack!

XX/H

RSS 2.0