Mors Dag

Firade mamma idag, med fika på sängen. Pyntade brickan med en gul ros och gröna rosblad. Hon fick rosa morsdagstårta med  :) Klippte gräset därefter, money money. Så kom min kusin Linnéa och hennes pappa och min andra farbror och farmor och farfar hem. Så jag tog en dusch sedan fikade vi och firade morsdag tillsammans:) Markus o bettan var hemma, han mådde illa tyvärr.

Sedan körde jag ! bilen till en pizzeria med pappa och farmor och köpte sallad :) Sedan satt de och spelade trebello, och jag försökte göra lite fysik..

Planering för veckan:
Måndag: Skola 11:10 - 16:10, plugg med Diana så länge vi behöver. Har ju fysik prov på 3 kapitel och artkunskaps prov på ett helt A4papper fyllt med namn..
Tisdag: Skola 11:10-15.10 Stan med D och köpa bikini.
Onsdag: Skola = friluftsdag = gå 1 mil .. Antagligen mer plugg..
Torsdag: Skola 8:35-16:20 Inkl. Fysikprovet... Träning med BS.
Fredag: Skola 9.05-13:40 inkl. SO senarie på 45 minuter om Etiopien. Party, med Anna och Malin:)
Lördag: Leka med Sara:) Shopping inför Turkiet! växla pengar osv.
Söndag: Sveriges nationaldag. Jag ska fixa min akryl hos min stylist, Diana. Fixar både hår,naglar o makeup! Helt grym.

Den 7:e fyller min farfar år:)
XoXo

Lördag 29/5

Började dagen med att sova ut, äta underbar frukost, vila lite och sedan gick jag ut och sprang. Har ett perfekt elljusspår ovanför mig som ja kan ta mig ett varv i :) Jätte bra terräng och lagom längd, så kan man välja om man vill ta 1,2 eller fler varv:) Mysig miljö med. Våran hall ( som jag tränar med gruppen i ) visste vi inte om den var ledig och öppen, så vi ville inte riskera att bli utelåsta i Partille. Så vi bestämde oss för att ha individuell fys den förmiddagen. Riktigt härligt att få gå ut och springa med go musik i hörlurarna och rensa tankarna samtidigt som de ger bra träning och kondition. Måste man ju ha som elitdansare!

Sedan blev det strechning och en dusch. Sedan tog jag min torped moppe upp till David och bara myste med honom.. Vid 5 for jag hem. Blev grillat hemma, toppen gott! Gjorde mig i ordning, sedan kom Anna och lämnade hennes cykel då gick vi upp till bussen och mötte upp Sara så tog vi bussen in till stan  för en fika och därefter Sex and the City 2 ! Den var fantastisk! Förstår inte hur den bara kan få en 2:a i recentioner , folk som ska recensionera en sådan film , måste ju ha koll på hela serien + första filmen ! Veta hur karaktärerna är, detta var ju ett avslut (antar jag) på hela serien.

Hade i allafall en toppen kväll med mina tjejer! DVS Anna Sara Carrie Samantha Miranda Charlotte ! Love <3

XoXo

Fredag 28/5

Behövde inte gå på första svenska lektionen, eftersom det var folk som skulle hålla tal då och jag höll ju mitt i onsdags så kunde komma lite senare då vi skulle visa våran reklamfilm. Tredje gången gillt ! äntligen funkade det! Skolans datorer + teknik + mig funkar inte.. Min dator är bäst, så dom får skulla sig själva att skolan inte har lika bra saker!

Efter skolan var slut så gick jag och Diana hem i regnet.. Tim och Albin ville dra med oss till Hönö, men vi va inte så sugna på att åka ut till någon ö i det vädret. Men sedan ringde min syster och sa att hon Freddy och Ella var på Liseberg, de hade varit nere i Göteborg och kollat efter motorcykel skor. ( De bor i Borås ). Så då kom de över hit och så åt vi räkor och myste hela familjen, helt underbart! De hade vunnit massa choklad på Liseberg som de bjöd på. Sedan gick jag och Malin ut på en kvälls/natt promenad och pratade och njöt av friska luften ( i  min fjällräven jacka i slutet av maj, japp! )

XoXo


28/5

Vaknade, gick upp och märkte jag var ensam hemma. Satte mig vid bordet och såg Härryda Posten bläddrade i den och såg en artikel om MIG själv! Om BlackStripes som vann guld på Disco SM, blev jätte glad. Grymt med beröm!

Jag fick MVG på mitt tal om dödsstraff, kändes skönt. Fick massa beröm av min svenska lärare, kul.

Blev lite so plugg idag efter skolan och har ätit massa nötter som mamma hade köpt och blåbärs Jokk och ett gott bröd från hembygdsgården. Blev grillat när pappa kom hem, smask. Mamma hade gjort hemmagjorda köttfärsbiffar, typ som hamburgare fast kompakta.

Nu ska jag på bakkväll hos Frida, sedan till David och sova :)


XoXo


25/5

Den 25e Maj idag, känns som väldigt många fyller år idag. Alltid när någon frågade när jag var yngre och skulle gissa vilken dag de fyllde år gissade jag alltdi på 25 Maj, och My hade jag faktiskt rätt med. Helt tufft.
Idag hade vi 3timmars slut prov i kemi, en lite enklare del och en svårare. Jag är fortfarande grymt trött, sover ju inget och hela dagen igår bestod att skola, kemiplugg och fira SMguldet! Pappa kom hem med 10 gula rosor och champagne, sedan kom farmor och farfar ner och var med. Blev grillat med pommes och päroncider. Så ringde Kicki och grattade mig. Blev verkligen jätte lycklig ! Oerhört tacksam för alla underbara grattis :) Betyder så mycket!

Idag har jag övat på mitt svenskatal som jag ska ha imorgon, om vi nu hinner det. Tycker lärarna på min skola är väldigt dåliga på att planera. Idag tex. skulle vi inte ha franska, men så frågade vi läraren när hon gick förbi bara för att, och då sa hon att det hade hon inte sagt och även fast vi skulle ha kemiprov skulle vi ha franska fast lite kortare. Jag sa då att okej men det var så vi uppfattade det iaf. Slutade med att vi var 5 pers på lektionen och fick sluta efter 5 minuter.

När jag skulle duscha mitt mega disco hår så va jag redigt trött, så blev att jag tog ett bad istället. Så skönt, speciellt för benhinnorna. Nu ska jag bara boka massage och försöka sova lite så är jag nog på topp snart igen! :)

XoXo

SM

I lördags morse vid 5 lämnade bussen Sinclairs i frölunda, det roligaste den morgonen var att klockan 04;47 börjar Anna plugga geografi ! haha så klockrent, och jag satt med mamma och klickade hem lite klänningar från Nelly fram tills halv 1. Alla var lagom trötta , men tillslut lyckades man slumra till i några minuter, tills Anna väcker mig och viskar : Hanna, hanna, vi är på landet. Hon var jätte farsinerad av alla åkrar..

På lördagen var det kanonväder där uppe, låg ute med laget någon timma på en gräsplattutanför hallen och solade någon timma. Vi dansade bara SMdansen på lördagen sedan hejade vi fram våra lagkamrater till Semi & final & pallplats! Sedan var det att stressa hem tillbaka till hotellet, Scandic. Jag bodde med Emelie och Sabina, blev en snabb middag och sedan mass våffling av allas hår och brun utan sol klet. Så värt det, dunkade lite musik och peppade inför söndagen. Vid 12 gick vi och la oss, gick upp 6 på söndagen för att sminka oss.. igen.. Denna gången blev det lösögonfransar, strl 115 var helt perfekta till dansen, och 4 stenar på sidan av vardera öga. As snyggt, svart ögonskugga och vit/silvrig högre upp mot ögonbrynen och i ögonvrån. Ska visa bilder :)

Dansade först semifinal och sedan final på söndagen , ja vi gick alltså vidare till final !! Och ja, klart vi gjorde det. Tog hem SMGULDET till göteborg. Black Stripes firade sin 1 års dag med ett SM guld i princip, dessvärre våran sista tävling med Emelie:/ Kommer sakna henne, nu ska Alexandra ta över hennes plats och vi ska lära henne massa under sommaren. Kommer nog bli bra det med :) Men alltid tråkigt att gå miste om en god dansare.


Men vi slutade på topp, och vi gjorde ett grymt finalnummer. Är så stolt över mina tjejer!



Jag & min mega pokal ! Lycklig <3


Svenska Mästerskapen

Klockan 4 inatt kommer Anna och hämtar mig, för att först åka till frölunda, hoppa på Sinclairs buss och bege oss uppåt Stockholm, eller rättare sagt Västerås. Tävlingen börjar på lördag förmiddag och sista prisutdelningen är vid 10 på söndag kväll. Så jag är beräknad hemma här igen klockan 5 på måndag morgon, början klockan 8 sedan. Skönt?



Var i stan idag med Linda och käkade glass och kollade iegnom kemin, ambitiösa jaja! Sedan hem till david och gav han en födelsedagspresent. Ralph Lauren Polo black parfym till hans förtidiga födelsedags present. Han blev väldigt glad och jag älskar den parfymen så de var lyckad. Eftersom att han fyller år på söndag när jag är på Sm och inte hinner fira honom den dagen. Så fick jag en beige R.L keps av honom. När jag kom hem smörjde jag in mig med brun utan sol, lagde mat till mig & pappa och håller på och packar.  Smörjer in mig lite då och då och går igenom discodansen samt SMdansen. TAGGAR!!!

XoXo

Dags igen

Nu ska vi bli bruna, har varit helt efter me brun utan sol omgången till denna tävlingen. Och det är SM, jag måste ligga i håårt nu ! Känns lite onödigt att ta det nu, eftersom det knappt lär hinna torka tills klockan blir 6 och jag ska träna.. Så får vänta tills jag kommer hem så kan jag raka benen och skrubba mig och smörja in mig rejält sedan :)

 Har gått runt och småplockat lite nu idag( resväskan till SM), äver gjort franska och engelska artiklar, tagit ut någora ord som vi fick i läxa. Sitter och försöker lära mig lite kemi inför slutprovet, men det blir som igår. Man tycker det är roligare att göra andra saker..  Fick tillbaka engelska nationella idag också, gick helt okej :)

XoXo


20/5

Idag är det exakt 3 veckor tills jag slutar skolan !




Dessvärre är det som verkligen inte får hända på väg att hända ! =O Jag håller på att bli sjuk, låg och hostade hela natten, och snuvar en massa =/ Och jag har 3 timmars träning idag, sista innan SM som är på lördag & Söndag i Stockholm.   Vilket innebär att jag måste sitte i en buss i 5-6 timmar och vara sjuk, och tävla när jag är sjuk. Eller nej jag skojade bara, jag ska inte bli sjuk. Jag ska kurera mig som attan dessa sista timmarna...

XoXo

19/5

Hade buffertdag i skolan = behöver bara gå på 2 valfria lektioner, min filmgrupp gick på " två svenska lektioner" , det var inga lärare där men vi var iallafall där, så filmade vi klart de sista scenerna på reklamfilmen. Den allra sista scenen filmade vi hemma hos mig, så när de andra drog satte jag mig i soffan och redigerade hela filmen, lade på musik och lite effekter och så med. Sedan pluggade jag och Diana kemi på min studsmatta, supervarmt! Fick ränder av mig bh tillomed, tillslut blev det att bara ligga och steka, lyssna på musik och prata.

Vid 4 hoppade jag på bussen där Pernilla satt, så åkte vi upp till henne. Hon kom från skolan och hade ordnat lite mys, saft på balkongen i värmen, sedan lagade/åt vi tacos. Men Pernilla går på massa dieter eftersom hon är allergisk så det blev gurka,tomat,ost,paprika,tacosås och köttfärs + skal och vatten :)

Vid 9 var Davids korpfotbollsmatch klar så då mötte jag upp honom och Alexander Kindberg vid Ica och gick hem till honom och tog en dusch och kolla scrubs :) Han hade typ brutit näsbenet på matchen ( eller iaf fått en rejäl smäll)  så han kunde inte sova på hela natten, gjorde att jag också blev lite orolig :/ Lite sömn fick jag iallafall tillslut, hade låten "telephone av Lady Gaga på huvudet nästan hela natten , grymt störade !

XoXo

18/5

Nationella gick nog helt okej imorse faktiskt, satt och väntade på att Diana skulle bli klar i typ en timma.. Sedan gick vi och käkade och satt ute i solen en timma, därefter var det en drogföreläsning i bamba som höll på till halv 4..

Fick sms av min kusin Linnéa när jag var i skolan som frågade om hon fick komma och hälsa på, klart hon fick det. Så hon kom hit med min farbror vid 4, så jag hann plugga lite kemi innan dess. Vi hoppade massa studsmatta och gick till centrum och köpte varsin glass.. är egentlige inte så jätte förtjust i glass, det märkte jag i fredags när David gjorde Smoothie till mig, jag tyckte den smakade alldeles för mycket glass och för lite sura bär, fast den va suprgod ändå! Sedan åt vi mat, och hon äter typ mara köttbullar och makaroner/pommfritt. Så blev kycklig för min del med pommesfrites till. Sedan ännu mera hopp på trampolinen är helt slut i benen nu, grym träningsmetod!

Tog massa fina bilder när vi hade läppglans på läpparna och massa socker, sött va ?

Bokat min akryl nu, 6/6 blev det. Så är dom fräscha till skolavslutningen och min resa. Ska bara boka tid för min massage nu med, lär ju vara behövligt efter sm så då ska jagnog försöka klämma in den:)

XoXo

17 Maj

Satt och klickade hem några fina sommarklänningar imorse från Nelly, fick lite inspiration. Så jag passade på :)

Ska visa lite bilder på dom =)

Dags för prov igen

Nu är det dags för prov igen, matte B nationella imorgon i 4 timmar 8 - 12. Sounds good, ha?
Inte alls taggad, nu sitter halva min klass inne på msn och försöker lösa uppgifter med varandra, gemenskap ha? Jag och Diana försökte plugga lite imorse också, vilket vi gjorde.

Blev väckt av några sms under morgonen och sedan kom mamma in halv 12 och sa att hon hade gjort i ordning frukost, hotellfrukost som vanlig när mamma är i farten, mums! Sedan kom Diana över kvart över 12 så satt vi väl till 2 någongång med matten.. Sedan ville hon sola så jag bokade tid åt henne och mig på samma gång vilket var lite onödigt när jag ändå ska smörja in mig med brun utan sol på onsdag.. Men skönt med lite värme i allafall..

Sex and the city på reklamen nu !!!!!!

Var inne på heden klocka halv 5 med BlackStripes minus Emelie, och tränade. Grymt med utomhus träningar, älskar den friska luften. Sedan gick jag, Anna och Amanda till NK och hämtade ut våra lösögonfransar och sedan mötte jag upp Sara och Anna för en fika på Franks. Vi sa hej till Scheel och Martin en snabbis innan.. Blev en ostbaguette och massa tjejsnack och sommarplanering med tjejerna. Sedan gick vi tillbaka till Heden och kollade när Mölnlyckekillarna spelade fotbollsmatch med korpen. Tog bussen hem, och pappa hade ordnat lite mat till mig. Tog en dusch sedan åt vi.

Nu sitter jag här och försöker plugga den himla matten igen.. Kul att vi ska ha föreläsning efter provet med ! 2,5 timmar om droger.

XoXo


o'boy

Vi håller på med en reklamfilm i skolan, min grupp valde att göra reklam för energidryck.. Men visste ni att vad man egentligen ska dricka för att bli pigg och sedan hålla sig pigg är O'boy?

Det är nämnligen så att sockret i oboyen ger en snabb sockerkick ( det är detta energidrycker gör), och mjölken ger en mer långvarig energihöjning. Så nu vet ni vad ni ska dricka nästa gång ni har fotbolls/innebandy cup eller danstävling när man ska bli pigg fort men samtidigt hålla sig pigg ! :)

Dissa energidrycken alltså, göra reklam för oboy istället kanske ? ;)


Kladdkaka

Jag måste berätta om min gårdag!

Jag och Linda var uppe hos en vän med lite folk, sedan gick vi hem till henne vid 12. Hennes föräldrar var ute med båten så det var bara hennes halvbror där med några vänner..
När vi dundrar in där vid halv 1 så bestämmer vi oss för att baka kladdkaka.. För det första hittar vi inte datorn, men efter en kvart kommer jag på att jag har en Iphone så jag kan kolla upp receptet i telefonen.. Hittar ett ifrån arla och vi sätter igång och gör en go smet, sätter på ugnen och allt. Men efter ca 20 minuter upptäcker vi att något inte riktigt är som det ska, det ryker fruktansvärt mycket inne i ugnen, så vi öppnad luckan, brandlarmet går. Det visar sig att killarna lagat mat och sölat inne i ugnen. Så vi försöker torka bort det och starta om ugnen på nytt. Men efter ytterligare en kvar så börjar de ryka igen.. Då hittar vi ett medel som man använder i ugnen, men den ska då vara kall. Så vi väntar 20 min tills den e någorlunda sval, sprutar på, låter verka i 10 min, torkar, gör om allt IGEN.. Så sedan står kladdkakan i ugnen och vi sätter klockan på 20 min ( 20 - 25 enligt receptet ), vi är lite otåliga så efter 12 tar vi ut den, men då är det ingen kladdkaka vi har. Det är en torr chokladkaka! Så där satt vi i sängen klockan 3 och åt torr chokladkaka.

fail
;)

XoXo


Vi är tillbaka

Oh yes, vi är tillbaka. Min granne har ju då kommit tillbaka ifrån Dubai, finally. Slipper man vara ensam, hon bor ca 1,5 meter ifrån mig så då är det bara att springa över till varandra när man är ensam, super skönt.

Hon är jätte fräknig och brun och supersöt. Vill med, det ger mig lite hopp att hon är brun faktiskt:)  Vi var ute på en promenad nyss, jag hade på mig vantar och jacka. Antar att hon blev lite besviken när hon kom ut från flyget i förmiddags och det enda hon såg var moln,moln och lite mer moln och en och annan regndroppe..


Imorgon är vi lediga så det blir lite pugg tillsammans på förmiddagen och sedan har jag och laget träning på heden i stan, utomhus as gött! Vi ska hämta ut våra lösögonfransar som vi beställt till sm med. Därefter ska jag träffa Sara och Anna för en fika, vi måste prata om en massa. De tjejerna har vart borta ända sedan i torsdags :(

 never let you go
XoXo

16/5

Ingen har väl missat vad som händer den 27 Maj? Världens bästa serie som någonsin gjorts kommer ut med sin andra film och vilka pratar jag om? Om inte Sex And The CIty 2 !!!



Jag längtar så grymt mycket, första parkett på premiären med mina Satc flickor Sara och Anna.  På trean just nu visar dom " The perfect man" där Hilary Duff är med och " Mr. Big " japp, that's his name. Dessa flickor : S-J Parker , eller jag menade Carrie, Charlotte, Miranda & Samantha kan få e på bra humör när som helst, i alla stunder. De kan vara med en när man är glad, ledsen och känner sig nere eller vill tagga inför något, passar perfekt till allt. Och vad kan då inte vara bättre än en film nummer 2? 2,5 timmar bara Sex and The City!!

XoXo

Här kommer lite fina bilder



Min sköna syssling Johan från i somras. Hinner inte lägga upp mer just nu, men den får duga för tillfället ! Härlig, eller hur? Märkte precis att det är "Sommarkrysset" på tv, feeling.

Jag vill ha värme

Har ju en applikation på min iPhone som visar vädret för olika storstäder, Stockholm, Göteborg och Luleå t.ex. Kan ju meddela att enligt den( som kanske inte är riktigt 100 % sann hela tiden ) så ska det vara 24 gradet i Luleå, 21 i Stockholm och 12 i Göteborg. Vad händer? Världen upp och ner ? Det ska ju vara tvärt om!!


Men som sagt 4 veckor !! Och Brun utan sol nu innan SM i massor, så det ordnar sig nog. Mina nya solglasögon med ;)

Vi grillade nyss, as mysigt. Vill bara sitta ute på balkongen och äta inte inne. .

XoXo

Solglasögon

Jag tänkte mig ett par som är lite raka ovantill, ger ett lite lagom kaxigt uttryck.

Dessa är ett par från Louis Vuitton, love them! Lite lagom stoga och raka med guldkant dessutom. Ligger väl på runt 5000:-!

Pilotglasögonen funkar alltid, dock gäller det att ha rätt ansiktsform , det är lätt att ansiktet ser väldigt runt ut i ett par sådana.. Dessa från RayBan.

Ett par kantiga Rayban? Väldigt inne, väldigt viktigt med ansiktet.


XoXo


15/5

Regnig/mulen lördagseftermiddag.. I mitten av Maj ! Suck.. Men om exakt 4 veckor sitter jag nere i Turklandet med en paraplydrink och steker i solen :) På tal om sol.. Solglasögon, börjar bli dags att införskaffa sig en modell 2010?

I torsdags så tränade BS, men våran hall var stängt (eftersom det var en röd dag) men vi hade inte fått klar information om det så det slutade med en joggingtur genom Partillecentrum och sedan träning i Allumsparkeringshus! Men det är bara att göra det bästa av situvationen, 6 nya benhinneinflammatoner typ..

Sedan sov AnnaPanna här, blev banankväll;) Vi gjorde bananmuffins, banan i ugn med digistivechoklad, bananasplitt med hemamgjord chokladsås och till frukost på fredagmorgon åt vi bananpannkakor ! Blev dock inte så mycket pannkakor utan mer pannkaksdeg med banan på ;)

I torsdag körde jag o pappa bil i 1,5 timma, nu börjar de flyta på lite bättre känns verkligen skönt att ha kommit igång och faktiskt ha kommit en bit på vägen. Satte upp trampolinen innan dess, ojojoj vad duktig jag var !

Och idag har jag legat i sängen i en halvtimma och försökt plugga matte, har ingen ork kvar så känns som de får gå som de går.. Hämtade också ut eller rättare sagt så köpte jag min nya iPhone gick alldeles toppen att köpa den hos 3 !:) Så nu är min bebi tillbaka i min famn, ska vårda dig väl <3

XoXo

Body?

Bebiskläder eller mode ?

Jag relaterar bilden till den reklamen, är det alvedon? När det är två barn ( en lite äldre och en putteliten ) som ligger i varsin spjälsäng. Så börjar den lille gråta och då ställer sig storebror upp och slänger i sin napp i lillebrors mun. Det är nog den sötaste reklamen jag någonsin sätt. "Man måste vara snäll när man är stor" Eller något i den stilen.. jaja, Det är ju som sett mode med dessa bodysar, finns massa på h&m och GinaTricot, eller typ polarn och pyret ;) Ärligt talat förstod jag inte varför man ska använda sig av dessa klädesplagg som "ungdom" när de är till för bebisar? Men nu har jag insett! Det är riktigt snyggt IBLAND, på vissa. Vissa med den kroppen som klarar av att bygga upp dessa plagg! Chinos+body+kofta? Eller om man är en tuffing och kör stuprör + body! Där har vi mode ;)

12/5

Sommarjobb? Söka eller inte söka?

Nej jag tror nog jag struntar i att söka sommarjobb dessvärre är det väl i princip redan för sent?
Nepp! Jag har bestämt mig, jag ska inte söka.

Jag går första året på gymnasiet, dvs har ett sommarlov kvar till 2:an och sedan ett till 3:an. Varför slösa bort dessa underbara, förhippningsvis varma och soliga dagar med att jobba? Visst man kan ju få ett jobb som man tillbringar ute typ som målare? Fast jag måste nog påstå att det inte riktigt är min grej. Dock älskar jag att måla saker när jag själv får bestämma hur det ska se ut. Inte när det måste vara seriöst och ordentligt, fast jag är faktiskt ganska ordentlig även fast jag målar på mina saker, vill ju att de ska va perfekt! Nog om det!
Jag känner och har blivit tillsagt flera gånger att ta vara på dessa sista sommarlov.
Dessutom lär jag nog få in lagom med pengar på XX ;)

Däremot tycker jag att de personer som tar tag i detta och sliter några veckor under sommarlovet, är jätte duktiga, verkligen.

Har nog med plugg under terminerna så i sommar blir det att göra precis som jag vill :D

XoXo


Sömn

Jag har haft extremt svårt att sova de senaste dagarna, vet inte riktigt varför. Har ju varit trött och har tränat nästan varje dag, så jag borde ha lättare för att somna. Men nej tydligen inte.. motsatt effekt?


Jag har förresten köpt en studsmatta !!:D Vi var inne på Maxi för att köpa ett nytt skydd till vår gamla som vi har på landet, det blåa runt omkring. Ett sådant kostade 500:- och en helt ny kostade 1300:- så jag tyckte att vi tjänade på att köpa en helt ny. Nu ska vi bara sätta upp den också, lär nog inte bli av idag iomed vädret ( regn ) men kanske imorgon ? Ledig och allt ju..

Blev förresten en insländ privatlektion igår, eller en dubbel rättare sagt, med Martina. Idag och imorgon och på lördag blir det att repetera det nya samt att öva in SMdansen tillsammans i gruppen.

Suttit och repeterat matte nu på eftermiddagen innan dess läste jag ut min engelskabok som vi ska ha redovisning om nästa vecka.. Har nationella i matte B på tisdag och vi har redan haft vår sista lektion, undrar hur det kommer gå.. Haft ca 3 månader på oss att läsa in hela kursen så det har varit väldig intensivt men jag kämpar på.
Dags för träning.

XoXo

BUS

Jag som tävlingsdansar är ju ganska så van vid att kleta på lager efter lager med brun utan sol. Det är en oskriven regel inom dansen att man skall vara brun på tävlingarna, vår coach ( Lotta Sinclair från Let's Dance ) säger: Det är oacceptabelt att komma blev till en tävling. Och precis som hon säger kom hon fint solduschad varje fredag i Let's Dance på kanal 4.

Egentligen är lite extra färg bara ett plus, vem vill inte vara lite fräsch och brun nu när man börjar blotta benen såhär på våren? Att sola är ju superhärligt, men ännu har inte solet blivit så stark.. Krävs mycket tid och svett för att fixa brännan ( iallafall i den här delen av världen vid den här tiden på året ), solarium är ju inget att föredra, solarium=cancer. Okej visst sola lite då och då är väl ingen fara, eller? Det är helt upp till varje individ, pigment, ursprung osv. Vissa har mer tur än andra, men varför ta risken? När denna underbara produkt finns: Brun Utan Sol!

Som jag sa är jag ju tävlingsdansare och under mina år har jag hunnit prova på en del olika sorter.
"Sublime Bronze" är min favorit, den är både snabbtorkande och ger en fin gyllenbrun färg, behövs inte så många lager ( för en normal solbränna ), själva krämen är även brun från början så du ser var du applicerat färg samt om du missat något ställe. Och för oss dansare är den toppen, eftersom att den är såpass snabbtorkande och vi behöver ju ett antal lager för att bli knallbruna till tävlingarna, så är det inte annat än perfekt att kunna smörja på ett lager och sedan efter några minuter kunna ta på sig kläder istället för att ( som vid vissa andra krämer ) kräver flera timmar utan kläder i detta iskalla Sverige. Finns på Åhléns och Kicks för 175:-.

9/5

Då har denna helgen flygit iväg, preics som alla andra. Får hoppas att den kommande helgen drar ut på sig lite extra eftersom jag är ledig tors-mån. Presenterna blev redbull ( till min energi kusin ), pengar och trisslott med 50 :- vinst på, Farbror fick en slags kors som man bär 4 stycken öl i, vi hade stoppat i 4 söta små flaskor där i med, en handduk och en film med galenskaparna, passar honom perfekt! Bettan fick en söt mugg ( lila såklart ).

Veckans planer:
MÅN: Skolan, hem med Linda, äta Thai och tagga, GAIS-IFK på gamla Ullevi.
TIS: Skolan, fika med Anna & Sara i stan samt shoppa fins vår/sommar kläder, fira 3år med D.
ONS: Skolan, slutar extra tidigt ( ingen engelska, 20 i 2 ), Plugga, träna med BS.
TORS: Köpa ny iPhone och övningsköra, träna med BS, banankväll med AnnaPanna.
FRE: Ensam hemma, mamma och pappa ska ut till ett hotell vid havet och äta med lite vänner och sova över.
LÖR: Träning med BS, bilutställning vet dock ej om jag ska gå än.
SÖN: Förhoppsningsvis kunna unna mig lite lugn och ro.
HELG: Träffa Malin och D, ha riktigt kul!

GRATTIS PER, MARKUS, BETTAN!

Landet

Nu har jag bestämt mig, det blir landet redan ikväll. Så håller på att packa, Ice Age fick följa med i väskan, alltid mysigt. Och alla presenter också såklart, fast kan inte publicera dom här riktigt ännu.
Cosy !

XoXo

DiscoSM

Just nu sitter jag inne på discosm.se och försöker lära mig en koreografi som alla vi dansare skall dansa på invigningen inför publiken. Den är ca 1.30 min lång och inte jätte svår så det ska nog gå bra.

Franska nationellaprov, uusch säger jag bara. Det var nog den svåraste provet jag någonsin gjort genom tiderna, kändes så meningslöst att ens försöka. Får  bara hoppas att hon inte sätter betygen utifrån det. Katastrof..

Ikväll ska jag kanske iväg till Malin men får se med den saker, det beror nämnligen på om jag kan åka med Markus och dom till landet imorgon så hinner jag träna på morgonen med. Men antagligen åker de ikväll om de inte måste hämta vår specialdesignade tårta på lördag morgon. Tårtan ser ut som en blå liten falcon ölburk, riktigt tufft.

Nu ska jag och mamma strax ordna med lite saker och packa, därefter ner till Malin och hämta mina högtalare.


XoXo

Pics


Jag och Diana fick ett spontant ryck, detta blev resultatet. Amitiös står denna för.ByeBye baby Iphone <3 Miss U 

Bye Bye baby Iphone <3 Miss You

iPhone

Åååå!!! Min Iphone blev stulen i lördags! Så grymt dålig stil att ta från andra, speciellt när det är ens kompisar eller bekanta. Detta kan aldrig förlåtas. Seriöst har ni inga pengar att köpa egna för är det kanske inte riktigt er stil ni får hålla er till saker i eran egen krets! Och när folk vägrar att samarbeta med en så finns ingen annan utväg än att kontakta polisen. Så jag kan faktiskt inget annat än säga. SKYLL ER SJÄLVA!

Det var David som hade den hemma hos en kompis när den blev snodd och ni som vet om att ni är kriminella, snälla Onödigt!

Var och kikade ut en ny mobil idag iallafall så den kommer nog hem på posten om några dagar. Ska rista in mitt namn i den eller något, så folk inte kan sälja den på blocket utan misstankar. =)

Ful men så fin





Tack för en underbar vänskap =) Saknar verkligen dessa tider <3

Biljetter

Vad händer , vad händer ??

Igår drog jag och Linda in till stan för att köpa våra efterlängtade biljetter till GAIS-IFK matchen på måndag. Ska bli redigt rooligt !!

Idag har det var BS träning i Partille, vi tävlade i lördags och det gick sisådär slutade med en silverplats så ska väl vara rätt nöjda ändå. Trots att Amanda G skadade sig och Amanda J inte medverkade.. =) Men vi var ju 4 pers på golvet och delade det med 2 andra grupper. Inte okej, fatta att vi behöver ett helt golv för oss själva. Har aldrig behövt dela med andra innan. jaja.. I söndags var det dansuppvisning i Lisebergshallen, pardisco.. Jazzen har ju varit sisådär en här terminen eftersom att min tränare Frankie bytte dansskola och började undervisa där istället, så den nya tränaren på Sinclairs är inte ens i närheten av honom, han är elittränare och ingen kan slå det !

SM den 22-23 Maj i stockholm , TAGGA :D Denna helgen blir det kalas för hela släkten, Kusin Markus, faster Bettan och farbror Per på landet. Mysmys, jag har fått i uppdrag att ordna ett fotokollage o jag o Lunkan ska fixa poängpromonad!

Imorgon är det dags för skolan igen, klockan 8!! Nationella prov i franska, det lär vara oerhört svårt så suck på det. Speciellt när resten av skolan är lediga =/ Diana åker till Dubai imorgon bitti så hon kommer inte vara med i skolan på hela nästa vecka, buhu!

Have a nice weekend!

XoXo

RSS 2.0