Sommarlov!

Äntligen är dagen kommen! :D wohoooooo!!! Så fruktansvärt underbart, nu är jag lycklig och kan leva livet. Började mitt underbara sommar lov med att dra in till stan för att äta glass på Lejonet & Björnet med 4 toppen brudar. Tog polka och en slags choklad med marshmallows och chokladsås. Supergott. Så satt vi där och snackade i någon timma, kollade på när små bebisar åt glass med hela ansiktet.

Bara 2 dagar till Alanya nu! Amir ( gaybloggen ) var på vår skolavslutning idag..

XoXo

9/6

Ledig idag eftersom att 3orna på min skola tar studenten idag, segt att det regnar för dom :/ Hörde att de skulle förbjuda flak ute på gatorna i göteborg, man fick iallafall inte stå upp på dom. KUL att dom ändrar det tills det är min tur att ta studenten.. Vad är meningen med att åka flak om man bara ska sitta ner? Just då är man ju i princip som lyckligast och så får man inte hoppa o fira, utan nej då måste man sitte ner lugnt o fint.. ? illa..

Igår var jag också ledig, eller om man ville få reda på sitt betyg i son så fick man gå dit o prata med läraren. Men vad är det för mening, de kommer ju ändå stå på pappret sedan? Så för mig har det blivit 2 goa lediga dagar. Komiskt att sista lektionen på sista riktiga skoldagen avslutades med ett prov i biologi, heja natur!
Gårdagen spenderades i allafall i stora staden, köpte bikini och solkräm ( SPF 15 och aftersun på sprayflaska ) mycket behändigare så, hon som gjorde mina naglar sa att solkräm kunde köra lacket på naglarna missfärgat så då tänkte jag att spray vora toppen! Vid 4 åkte jag och mamma och tittade på när min kusin Linnéa hade musikal och därefter tårta och skolavslutning. Sedan kom pappa och hämtade oss, så blev det myskväll hemma. Varit så otroligt trött dessa dagar, kan det bero på att man vet att nu är det om ca 24 timmar sommarlov så man börjar koppla av?

Imorse vaknade jag av sms vid 10, gick uppstrax därefter och la mig i soffan med täcke och kudde, kollade disney och gjorde frukost. Sedan satte jag på hög musik och körde lite styrka och dansade igenom dansen. Bra för att både bli pigg och hålla kroppen i trim. Turkiet om 3 dagar ju! Så man måste ju vara beach fit! Idag ska jag börja packa och så ska jag växla pengar till turkiska lire och euro. Sedan är de bara att peppa inför morgondagen! :)

XoXo


Sveries nationaldag

Denna soliga dag började med att gå ut och lägga sig på studsmattan och sola, och efter ett tag kom pappa ut med frukost. Sedan en dusch och så fick jag skjuts till hon som gör mina naglar. Idag tog det 3 tímmar att fixa dem, körde på franskmanikyr, vita tippar. Mycket nöjd.

När jag kom hem från det var jag svin hungrig, så mamma o pappa slängde på lite mat på grillen så satt vi ute och käkade. Jag passade på att göra en "att ordna" lista och packlista inför turkiet, alltid skönt att ha lite kontroll. Sedan blev det artkunskaps plugg ett tag och nu sitter jag och kollar på nationaldagsfiranden på tv. Upptäckte att jag hade klätt mig i blåa shorts och gul t-shirt dagen till ära också. Sverige i sina bästa dagar :)

XoXo

3/6

Idag hade vi fysikprov i 2 timmar.. Tråkigt men sånt är livet på natur, skönt att ha det gjort iallafall. Sedan var det träning med BS, eller rättare sagt Sabina och Alexandra och jag var det som var på träningen. VI lärde Kostic koreografin och hon börjar bli riktigt duktigt, älskar att se framsteg!

Delsjön runt gick på ett hafs! Gick väl hemifrån , dit och hem igen på 2,5 timmar. Och sedan blev det bara massa stek på studsmattan riktigt häärlig dag måste jag säga. Nu väntar jag på sex and the city klockan 11, sitter o gör lite so samt artkunskap jippie...

Ser fram emot morgondagen!

XoXo


1/6

Första Juni idag, dvs. Första dagen på första sommarmånaden. Det måste nog ändå vara den här tiden på året som är bäst? När man har alla goa varma veckor framför sig att se fram emot? Fick iaf tillbaka matte B nationella idag, fick MVG och det känns super bra. Fick även reda på slutbetyget i franska MVG även där. Sköönt. Träffade D i skolan idag, han var och hälsade på Oskar. Känner av att det börjar bli lite mer chill i skolan nu, men har ju ändå SO,matte redovisningar kvar . ( våran lärare flyttade fram matte redovisningen så vi slapp göra den idag och kude repetera fysik istället ) . På franskan var det betygsnack och filmvisning. Fysiken slogs ihop med matten och blev repetion.
 

Efter skolan gick jag hem och mamma hade smsat mig under dagen och sagt att min klänning kommit, den hade lämnats i brevlådan tydligen. Men det var ju bra för då slapp jag hämta ut den, gick mycket fortare såhär. Så jag provade den, fick ta en i strl. M enda som fanns kvar i rosa/svart, och tyckte rosa va lite roligare än bara vitt. Men den satt helt okej. Brukar ha S egetnligen men detta funkade med. Trippade därefter över till Diana i mina foppa tofflor och pluggade ytterligare lite fysik. Sedan gick jag o mamma ner till centrum o mötte upp pappa och handlade mat. Blev pastasallad, sallad igår , förrgår och till lunch + middag idag. Niice. Farmor och farfar kom över, så satt vi ute och åt jordgubbar och så pluggade jag lite artkunskap. Nu är det snart Desperate housewieves och imorgon blir det lite sovmorgon ( 10:45 ) sedan friluftsdag med vandring runt delsjön plus lite frågestationer. Hoppas på bra väder!

XoXo

RSS 2.0