Fredag

Igår var de en riktig MYSmorgon! Och på min väg hem träffade jag Gabbe på en busshållplats så jag tänkte att jag lika gärna kunde åka bussen med honom och vara lite social:)
Fick även en del samtal av Miss bergdahl ;)

Senare på kvällen träffade jag Malin, vi gick & handlade och sedan gick vi ut på en iskall promenad i höstvädret med tjockisjackor! Resterande del av kvällen bestod av att packa (inför idag) och att kolla på Sex and the City ofc:)

Är uppe tidigt idag, ska åka iväg på Spa! Med familjen och lite släktingar för att fira farmor & farfar :) Ska bli supermysigt!

Nu ska jag bara uppdatera min telefon och sedan slänga ner det sista i väskan och så tror jag det är dags att åka.

Ha en trevlig Halloween !:D

Onsdag

Jag, Sara & Anna hade en toppen kväll igår. Massvis med tjejsnack och popcorn+hallonsoda+choklad kan inte bli misslyckat ;) Anna var tvungen att kila iväg tidigt imorse dock, hon & Gustav skulle till lager 157. Men jag och Sara fick ligga och mysa i sängen lite till. Mitt i natten så börjar sara ta på mina kinder, och så säger hon: Känn vad kall jag är :O Så söt min vän <3

Idag har jag vart och hälsat på farmor & farfar <3 Fick massa gott fika och gjorde även undan lite saker, skönt! Nu har jag precis ätit med mor & far och ska sätta mig på bussen in till stan. Ska fika med Johan & M1, sedan ska vi gå på bio. Dundermysigt var längesedan vi träffades tyvärr.. Men så blir det väl nu när vi går i skolan och har fullt upp 24/7. Så denna kväll ser jag verkligen fram emot.
Efter bion ska  vi kila hem till Mln och jag ska åka upp till D & bara mysa!! Får hoppas de är lite varmare där än vad jag & tjejerna hade inatt. Jag var nästan rädd för att Sara skulle dra åt sig för mycket av täcket. Men snäll som hon är så varje gång hon skulle vrida på sig så såg hon till att lägga över lite extra täcke på mig. Det kallas omtänksamma vänner!!


Tisdag

Sovit riktigt länge idag och sedan legat och läst solo och druckit te. Häärlig morgon!
Nu ska jag ta bussen till stan med Sara och shoppa en massa kläder! Skinnjacka, stuprörsjeans, högklackat och en riktigt stor och go halsduk, låter det inte grymt ?!
Sedan vid 5 ska några av tjejerna ifrån klassen mötas och fika? Vet inte riktigt än men det blir säkert bra. Efter det hem igen och träffa Sara & Anna :) Girlsnight idag, vi gillart! Desperate housewieves och Sex and the City det kan knappast bli bättre:D

Gårdagen blev inte riktigt som planerad, träffade Turtle istället för Malin, hon hade glömt av att hon skulle träffa Bella i Mölndal.. Och innan hade jag Turtle och Anna planerat en Jacuzzi kväll, men D hade också andra planer. Så Jag och Turtle körde på att vara ensamma med varandra istället och det funkar verkligen, gamla goda tider ju !

Har lockat mitt hår nu precis, vet inte riktigt men det var något ryck jag fick och det händer ju inte varje dag ;P

XOXO

Måndag

Fick sova ut idag, helt underbart! Åt mysig frukost och kröp ner i soffan. Sedan tog jag ett långt och varmt bad <3 Gjorde hårinpackning, har börjat bli dålig på det tyvärr..

Gårkvällen blev supermys, träffade upp Sara på bussen och satte oss på ett fik och myste en massa och pratade ofc! Frank's är helt klart godkänt! :)

Nu ska jag vänta på Malin, eller kanske ska ta och ringa henne snart och se när hennes man har gått så man kan få sno henne lite :)

Söndag



GRATTIS på födelsedagen Turtle!
Ställa tillbaka klockan 1 timma idag ju så fick en timmas extra sömn och mys, Toppen!

Kom precis från stan hittade en as fin skjorta och såg Alexander Ryback ( stavning?) fick höra låten han vann med, grymt bra! Snart ska jag tillbaka och fika med Sara :)


Lördag

Lördagen var fullbokad! Vaknade när klockan ringde och fick äta frukost och sätta på mig träningskläder och åka upp till Nysäter för at hämta Anna. Sedan bar det av till Partille för BlackStiripes träning i 1,5 timma. Mådde inte alls bra tror jag hade feber eller något blev varm bara av att böja på mig.
Efter träningen skjutsade vi hem Anna och Emelie som skulle till henne.. Sedan hem och duscha och ta bussen till stan med Twin för att köpa presenter till födelsedagsbarnet.. Vi hade också tänk träffa upp Malin för en fika men hade lite väl bråttom så får ta det nu i veckan istället!:)
Jag och Diana hann med en Chailatte på Espressohouse innan bussen tillbaka kom, välbehövd!

När vi kom hem så tog jag på mig lite andra kläder och packade en väska och gick över till Diana, vi fixade i ordning oss och snackade med Malin över telefon istället. Sedan kom Malin G och hennes kusin och hämtade oss så åkte vi upp till Anna.
 As trevlig tjejmiddag! Jättegod mat, trevligt sällskap och bra musik :D

Tack för allt Anna!:) <3

Sedan drog alla vidare till någon annan och jag nana hos D :)

fredag igen !:)

Och inte vilken fredag som helst.. Höstlov nu! (JUBEL) Ska börja med att bara ta det lugnt känns som att jag är påväg att bli förkyld och det är inte okej!! Men mysa lite i soffan och sedan ta en go varm dusch och fixa irodning med, plinga på la granne. Ska ha sällskap upp till Anna och träffa en? Sedan raka vägen till våran underbara vän Malin!:) Sover nog hos D och upp tidigt imorgon.

 Black Stripes träning i Partille! Direkt efter den hem och duscha för att åka in till stan och träffa flickorna. och återigen hem och fixa sig för att gå på tjejmiddag hos lilla Turtle.

Jag har ju faktiskt lyckats ordna upp i min garderob nu så ska se om jag kan rota fram något att ha på mig ikväll:)

Onsdag

HardRockCafé-London
Sitter och lyssnar på massor med Queen låtar, får härliga minnen från London då. Var där med klassen i våran, as mysigt verkligen!  Verkligen lyckad resa och härlig shopping där med! Vi var på musikal, Queen- We will rock you, grymt bra! Därav kopplingen... Har  precis gjort klart en filmrecension och ska kika klart på Gossip Girl nu. Segt bara att man redan sett vartannat av de avsnitten som går nu på eftermiddagarna.
Softis dag idag, snart kommer M hem och då ska vi baka bullar. Lovat att hjälpa till nu inför nästa helg, ska nämnligen på Spa då. Men nybakade bullar med iskall mjölk säger man ju inte nej till!
Har nästan fått ihop hela planeringen nu inför helgen, känns skönt. Bara att ta papper och penna eller skriva in i mobilen, det är ett måste! för att få livet gå ihop.
Imorgon väntar hårdträning med Elitgruppen..

Tisdag




Vem längtar inte ?! Bara 3 skoldagar kvar innan det är dags för ett välförtjänt höstlov!!
Precis givit mina gossipgirls ett mess om vad som gäller imorgon på lunchen :) YOU GUYS! REMEBER!
Idag var det en riktigt seg dag i skolan, 8-4! Men nu är de två jobbiga dagarna över och bara de helt okej dagarna kvar, stay positive! Och som sagt, helgen är ju snart här så är väl bara att peppa inför den.

Även kollat upp med tjejen som ordnar mina naglar om några tider. Och jag ska väl kunna pricka in någon utav den. Måste ju piffa upp sig nu inför the big month ! <3 Vem tycker inte om ett par snygga och välvårdade händer och naglar? Man känner sig genast mycket fräshare. Stort tips!

Måndag

Skolveckan igång igen, men blev en rätt så lugnt start. Först projektarbete där man fick börja och gå som man ville sedan bussen till "Universeum" där vi gick runt i regnskogen och fick lockigt hår och sedan lyssna på 3 människor inom naturvetenskap som pratade om deras projekt.
Bussen hem och fick sätta sig och räkna matte och plugga franska. Sånt är livet när man går natur.
Menmen... Nu har jag precis kommit hem från träning. Pardisco idag! Gick bra och var skönt att få dansa av sig lite, perfekt att träna på kvällen. Man somnar så mycket lättare då! Eller så blir det helt omvänd effekt att man blir hyperaktiv innan man ska gå och lägga sig. Men tidig skoldag imorgon så får väl hoppas på en av de där somna-gott kvällarna.

Vill också säga att alla tankar går till dig Twin Finns här för dig! grab me anytime you want <3

Lördag

Privatlektion avklarad- Gruppdisco med BlackStripes. Ordnade en massa ny koreografi vilken är väldigt bra mycket tuffare än den gamla. Blir att mata in den på träningen imorgon i Partille. Kunde väl inte göra på så hårt idag dock, p.g.a ryggen:/ Men det läker nog om några dagar får vi hoppas.
Och Idol igår, vad säger ni Åkte rätt man ut ? =)

Nu är det tid att vänta på Sara Bergdahl som ska bli klar i kyrkan med sina konfirmander och Lillskiten som ska spela klart sin innebandymatch. Själv är man färdig duschad och klar redan! :) Blir väl lite girlchill nu i eftermiddag. Eller nej förresten det kommer vi inte hinna, för Lillskiten kommer inte bli klar försen 6, det slår jag vad om ;)



På tal om ingenting,  så träffade jag min fotograf när jag var i stan häromdagen. Hon var jätteintresserad av hur allt gick för mig. Shame on me... Hon gav mig lite nya agenturer som hon tyckte jag skulle skicka mina bilder till.. Men feg som jag är så får vi väl se hur det går med den saken. Men härligt med lite feedback igen, behövdes för att ge mig en kick!

Idol

 Nu är idol slut, eller röstningen är ju inte avslutad ännu, så passa på att rösta på era favoriter nu innan det är försent! Själv tycker jag att Camilla gav ett väldigt lamt framträdande idag.. Samma ton och tempo genom hela låten blev mitt intryck, väldigt duktig sångerska i övrigt! Kan ju bara ana vilken scenskräck dessa människor har innan de ska upp på scenen. Inte nog med att de ska visas på TV inför hela svenska folket, de ska ju sjunga också! Scenskräcken har väl aldrig riktigt varit mitt problem. Som dansare/tävlingsdansare så blev man utsatt för publik redan som liten men däremot att sjunga! Det skulle jag nog aldrig klarat av, hur mycket låten än skulle sitta och alla kameror så skulle  min röst darra som ett asplöv väl i sändning! Nja, jag håller mig till dansa till musiken istället. Men stor eloge till de tappra människorna som ställer sig på scenen och kör gärnet. Michael Jackson tema idag vilket jag tycker va väldigt trevligt, han har gjort grymt bra låtar!
Laila klagade ju också på Niklas? lugg, herre jösses. Det är väl ingen modeshow. Rockstars har inte håret i tofs de hänger och slänger.. Är det inte en stjärna ni söker? Låt de behålla sin egen stil, total förvandla de inte till små dockor.. Vi vill se olika stilar, det är ju de som är grejjen!

XoXo

Fredag

Riktigt go match igår, härlig vinst måste jag säga:) 6-1 Ni kan ju gissa vem som skrek mest när Joel Lundqvist la mål, själv så satt man ju bredvid en FBK:are så var extra kul att gapa & skrika vid varje mål! Kanske lite för kul tillslut. För jag råkade fastna med fötterna under stolen framför så jag välte baklänges och slog i bakhuvudet i en kant och skrapade upp ryggen. Blev rejält chockad men vi vann, så jag är glad ändå:)

Det bästa var ju när MR. FBKare skrek och klagade på domarna och allt som nu gick och klaga på. Fick lite sneda blickar och tillslut skrek han RING POLISEN!! Då tyckte jag det gick lite för långt och skämdes lite...
Härlig bilfärd hem ;)
 
Fredag idag, fick gå när jag var klar med franska uppgifterna vilket betyder att jag rusade iväg vid 1 redan.  Hem i snö/regnet och fixade härliga blåbärspancakes med mamma! Så nu har man fått i sig en rejäl lunch och har en hel helg framför sig att roa sig på. 
Imorgon blir det upp tidigt dock, privat lektion med Martina. Får se hur jag klarar av det i.o.m min rygg, men jag är en fighter så det ska nog gå:) Tävlar nästa gång den 7/11 i Lidköping. Får nog bli en lugn kväll, fredagsmys ? JA TACK!

XoXo!

Hockey

Snart kommer kusin och hämtar mig, ska till Scandinavium och kika hokcey ikväll:) Frölunda-Färjestad
Frågan är ju hur detta kommer sluta, men vi hoppas på det bästa !:)

Vi saker er Mr  H & Mr J Lundqvist


15/10


Finns ingen som dig syster min! Vi är dom mest korkade flickorna i världen and I'm so proud :D
Du har lärt mig allt, finns ingen annan att tacka än dig. Du är underbart vacker :)
Kärlek till mig prinsessa

RSS 2.0