Januari

26 Januari idag. Vad fort tiden går, eller går det långsamt? I skolan går det långsamt, men när man väl är hemma och på helgen och lov går det superfort. Tror nog de flesta känenr igen sig.. Nu i de mörka månaderna kanske det är något segare, man blir trött av allt mörker. Hörde att det skulle bli snöstorm nu också.

Bäst att vänja mig kanske, ska till fjällen vecka 14. Trevligt att åka lite skidor igen i unedrbara Klimpfjäll/saxnäs/kittelfjäll. Som förövrigt har sveriges häftigaste och mest krävande backar.

ikväll kanske de blir en sväng till axel och david kommer nog förbi senare =) men nu? jo plugg och snack via msn, nv barnen sitter och diskuterar ;)

ska bli skönt med sportlov

XoXo


skäms

Stenhårda träningar nu, och grymt mycket i skolan. Har därför inte blivit så mycket skriv här =/

menmen, idag Sara och Anna och Hanna kväll :) imorgon antagligen fika med Linda i stan , sedan till bamse :)

Närsta helg, Sabina fyller år! :D

XoXo

Vägen till körkortet

Kursen var ganska lång i onsdags men vi fikade 3 gånger så gick ändå ganska fort. Gjorde ett syntest hos optikern innan med, gick på 1 minut och kostade 100 kr. Nu är allt klart inför att skicka in ansökan om övningkörningstillståndet. :)


BrumBrum

Bilkurs

Halv 6 sk jag vara på en bilkurs som jag ska gå med min pappa. Som bara för några år sedan blev en lag.. Känns lite halvt onödig efter vad jag har fått höra från de som redan gått den. Men vad gör man inte för att vara laglig? Precis kikat lite halft på One three hill och gått igenom SOn har ju som sagt ideologiprov på fredag samt referats prov. Känns inte som det går att öva så mycket på det dock. Har franska inlämning och presentation med( jag var tvungen att hämta ett nytt program för jag hade tydligen arbetat med det i skolan så tog ju en massa onödig tid), samt engelska bokredovisning och en massa prov framöver så inte en ledig stund här.
Håller just nu på att försöka få ordning på mina mobiler, vad är felet med dagens teknologi? När jag var liten krånglade aldrig telefonerna!!

Imorgon bär det av till partille för B.S träning. Snart tävling =)

Torsdag

Vi har nu planerat att vi ska lägga in en Gruppträning på torsdagar också, behövs nu inför alla tävlingar som kommer här i februari.

Nu promenad med Malin !

XoXo

Onsdag

Blev tyvärr ingen middag hos Pernilla idag. Båda hon jag och Malin mådde lite sådär så bestämde oss för tt ta de en annan dag då alla mådde bra istället :) Jag spenderade delvis kvällen med Anna, kollade SATC boxen och åt "hemmagjort" hallonpaj :)

Funderar på att åka till IKEA på fredag, köpa nya rullgardiner och en ny säng:) Har även hittat den perfekta 46'' TVn.

Nepp, funderar på om jag ska kolla tv hela natten idag med och kanske gymma lite imorgon innan jag träffar Sara =) Hon kommer hem ifrån fjällen då, saknar henne så.. VI måste planera våran Australien resa som vi ska med Anna i sommar. Ska hälsa på Annas syster Karin där :) Hur underbart låter inte det??!

XoXo

Guld

Idag får vi lite besök här hemma. Farmor och farfar firar nämnligen 50-års bröllopsdag, det vill säga GULDbröllop. Helt fantastiskt, stort grattis till er ! <3

Själv har man namnsdag idag:) HANNA dagen är här ;)

Har cyklar på spinningcykeln och kört lite styrka idag, blev massa strech med sköönt. Nu ska jag mamma och farbror snart och handla massa gott till ikväll :) kalaskalas


NYÅR:
Var ju helt underbart, super god mat, trevligt folk, fyverkerier, kyla och snö. Skön musik och höga klackar :)

2010 är här, har inga nyårslöften de verar så överskattat verkar ändå inte vara någon som håller dem :P
Mina löften sitter bara inne i min hjärna.
XoXo

1 Vecka

1 Vecka kvar till skolan börjar, suck. Men å andra sidan en vecka kvar på jullovet :)

Igår efter jobet åkte jag hem och i princip sov hos David. Sedan på kvällen hade jag o Frida Ice Age marathon, såg iofs 3:an nu i morse hemma hos mig.

Nu ska jag till Malin, lite fika och kika resor. :)

RSS 2.0